Algemene Voorwaarden

Ik begrijp dat alle gesprekken die plaatsvinden en alle daaropvolgende consulten alleen informatief zijn en niet bedoeld zijn om conventionele medische behandeling of therapie van welke aard dan ook te vervangen.

Ik begrijp dat de consulten niet bedoeld zijn om medische zorg of gezondheidszorg te verlenen of te vervangen. Het is geen medische evaluatie, diagnose, voorschrift, behandeling of prognose (medische zorg) of een vervanging voor medische zorg of andere gezondheidszorg.

Ik ga akkoord met de aangeboden technieken voor zelfontwikkeling en -ontplooiing en draag de verantwoordelijkheid de therapeut te waarschuwen als ik me ongemakkelijk voel bij een onderdeel van het proces.

Ik verklaar ik dat ik ten minste 18 jaar oud ben, of als ik jonger ben toestemming van ouder/voogd heb, gezond van geest ben en geen gediagnostiseerde mentale ziekten heb.

Het consult in de praktijk kan ter plekke betaald worden. In hanteer een betalingstermijn van 2 weken waarbinnen het consult betaald dient te worden. Voor een telefonisch consult vraag ik om betaling vooraf. Op het moment dat je voor een consult betaald hebt, is de afspraak definitief.

Als je je afspraak in de praktijk binnen 24 uur afzegt, dan breng ik het consult in in rekening. Hiervoor stuur ik je uiterlijk 1 week na de afspraak een factuur.

Als je je afspraak voor een telefonisch consult binnen 24 uur afzegt, of als je telefonisch dan wel via Zoom niet bereikbaar bent op de afgesproken tijd en datum, dan wordt de betaling niet teruggestort, met uitzondering van een aantoonbare medische noodzaak.

Alle bedragen zijn inclusief b.t.w.

Ik heb dit document gelezen en begrepen, en ga hiermee akkoord.