Consult

Ik bied je tijdens een consult mijn volledige inzet, veiligheid en openheid. Het is niet de bedoeling dat je oude trauma’s opnieuw moeten beleven. Het is ook niet de bedoeling dat er veel en ellenlange praatsessies nodig zijn. Mocht je eerst een vrijblijvend intakegesprek willen dan kan dat. En anders gaan we meteen aan de slag met je vraag of het probleem waar je mee zit.

Afhankelijk met welke therapievorm we starten, duurt een consult in de praktijk ongeveer een uur. In die tijd is veel ruimte om te bespreken wat zich aandient. Niet alleen in relatie tot de vraag waar je mee kwam, maar ook hoe je dit tegenkomt op andere vlakken in je leven: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ik zie je graag als een compleet mens, niet slechts als een deel van jezelf. Omdat al jouw delen met elkaar verbonden zijn, heeft het geen zin om maar één deel aan te pakken. Dan bereik je geen permanente verandering.

Door op een holistische manier te werken, bereiken we dat je het grote geheel kunt zien en dat je dit vervolgens kunt helen.

Om je heling te ondersteunen maak ik ook gebruik van homeopathische middelen, Bach bloesems en essentiële oliën. Ik verkoop deze tegen kostprijs, dat is 5 euro per flesje.

Voor de Ancestral Clearing methode kan je ook een telefonisch consult krijgen. Het is niet nodig om hiervoor naar de praktijk te komen. Zo’n consult duurt ongeveer 20 minuten. 

De kosten voor een consult

  • In de praktijk €75
  • Per telefoon €35