NEI (Neuro Emotionele Integratie)

NEI is erop gericht om de onverwerkte incidenten en onderliggende emoties in kaart te brengen die met jouw probleem te maken hebben. Er zijn geen lange praatsessies nodig om de negatieve emotionele patronen op te sporen en zichtbaar te maken die in je onderbewustzijn opgeslagen liggen. Deze patronen veroorzaken namelijk een disbalans tussen voelen en denken waardoor jij een probleem ervaart.

Tijdens een NEI sessie maak ik contact met jouw onderbewustzijn, ervan uitgaande dat jouw onderbewustzijn alwetend is. Dat contact maken doe ik door een eenvoudige handspiertest . En verder maak ik gebruik van specifieke protocollen en stel ik heldere vragen. Op deze manier wordt de emotionele disbalans opgespoord en verwerkt in de hersenen (integratie).

Tijdens de integratie wordt je bewust gemaakt van de oorspronkelijke emotionele gebeurtenis zonder dat je daarnaar terug hoeft te gaan. Het gevoel en denken worden weer in balans gebracht, waardoor je in staat bent om te gaan met wat je hebt meegemaakt.