Wat is succes?

Succes is terugkijken en weten dat je alles hebt gegeven, ongeacht de uitkomst. Het is geen spijt hebben omdat je altijd je best hebt gedaan.

Succes is elke verkeerde beslissing, elke val en elk verdriet omzetten in een les die je wijzer, sterker, vergevingsgezinder en veerkrachtiger heeft gemaakt.

Succes is begrijpen dat je ego slechts een kostuum is, je verstand een waardevol gereedschap, je hart de bestuurder en je ziel de meester.

Succes is dankbaar zijn voor het geschenk van het leven; het is waarderen en genieten, het is delen en zorgen, het is liefhebben en durven.

Succes is altijd aanwezig zijn, zelfs als je opstijgt. Het is evolueren en transformeren naar de beste versie van jezelf.

Succes wordt niet gemeten aan de hand van het materiële of het alledaagse, het wordt gemeten aan de hand van de positieve impact die je verspreidt, aan de hand van het voorbeeld dat je stelt, door te laten zien dat je durft.

Succes is leren van je mislukkingen, het is toegeven dat je fout zat, accepteren dat je voor de gek werd gehouden, je trots opzij zetten en verder gaan.

Succes is weten dat het om de reis gaat, niet om de bestemming. Het is leven in het besef dat het een proces van transformatie is.

https://t.me/LauraAbolichannel

Deel bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp